måndag, augusti 23, 2010

Situps paying off!

Det känns bra att vågen visar lite minus varje vecka. Visst tänker man ibland att "GRRR... kunde jag inte gått ner ett par kilo den här gången", men samtidigt är jag väldigt nöjd med att gå ner mellan 5-8 hg varje vecka, det ger huden lite chans att hinna med.

Men nu till det jag tänkte berätta! Jag har konsekvent gjort minst 100 situps varje dag och nu börjar det verkligen ge resultat! Dels är inte buken lika "kupformad" längre och jag kan verkligen känna magrutorna under det fett som finns kvar. Jag är glad över att jag alltid haft lätt för att få magmuskler och att jag i normalt tillstånd (dvs normalviktig) alltid haft smal midja. Det är benen och rumpan som är mina problemområden. De "översta rutorna" precis under revbenen är så bulkiga att de sticker ut ordentligt när jag spänner magen. Kul! :) Önskar att mina triceps ville jobba på lite bättre också. De är verkligen minimala och gör att gäddhänget lyser ännu mer med all sin prakt! ;)

Idag blir det dock lugnt på träningssidan. Fick gå hem från jobbet idag för jag mådde riktigt illa, har ont i huvudet och rejält sus i öronen och yrsel på det. Ligger på soffan och försöker komma ikapp och må bättre.

Ikväll blir det nog lite slötittande på Biggest Loser (ny säsong på 5:an från USA!) och fångarna på fortet.

I morse blev det förresten kvarg blandat med proteinpulver med vaniljsmak. Mums! Det var inte fy skam och jag stod mig länge på det! Mindnote: Måste förbi Lidl i veckan och inhandla mer (de har ju större förpackningar där till bra pris).

Vill också passa på att hälsa mina nya läsare välkomna. Roligt att ni hittat hit. :)
Ha en sköööön kväll! :)

2 kommentarer:

Malin sa...

Duktig du är med situpsen! När jag började springa för cirka en månad så hade jag ständig tränignsvärk i magen, bålen får ju jobba riktigt mycket när man springer :)

Är det gott att blanda proteinpulver med kvarg? Blir det inte väldigt tjockt?

Tweety sa...

Får nog också börja med situps, kämpa på. peppkram