måndag, augusti 30, 2010

Bli bättre på nästa vecka (v.7-8)

Som sagt... Det har varit lite dåligt med inlägg denna vecka och det får jag sota för på min lilla gula lapp idag:
Att uppdatera bloggen och att läsa andra viktbloggar har gått hand i hand med min vilja att gå ner i vikt. Man blir inspirerad och då är det ju dumt att inte ta sig tid att hålla liv i det heller. Så det ska jag bli bättre på!

Veckan har visserligen varit kantad av sjukdom och sedan stress för att ta igen det man inte hann när man var sjuk... Men en promenad här o där kan man ju åtminstone hinne med :)

Egentligen började veckan bra så jag ska inte klaga helt. Men just nu står jag utan en fylld kyl och matlådor i frysen. Så jag kunde ju ha planerat ett storinköp för veckan som kommer. I morgon ska jag äta... jag vad ska jag äta till lunch då? Får gå ut o köpa en sallad på stan. Och efter jobbet får jag banne mig storhandla. Så enkelt är det!

2 kommentarer:

Landkrabba sa...

Att blogga, och speciellt att läsa andras bloggar, ger mig enormt mycket motivation och inspiration. Vi har så mycket att lära från varandra och bloggarna är perfekta verktyg för att dela med sig all kunskap om träning och kost. Samt att det är skönt att få ett uppmuntrande ord, eller klapp på axeln ibland! :)

Cinderella sa...

Jag säger som Landkrabban, det ger mycket att läsa om andras ansträngningar och framgångar (och hur man hanterar motgångar). Då gäller det att man bjuder tillbaka! ;)