onsdag, augusti 25, 2010

Härlig träning!

Idag kom mina zumbaskivor med posten och självklart passade jag på att träna lite till dem!
Grymt härligt att dansa loss och svettas! Man vill inte sluta! Efter nybörjarskivan, som mest går igenom de vanligaste rörelserna så fortsatte jag direkt med "advance"-skivan. Inte alltid jag hängde med, men då dansade jag loss lite för mig själv. Haha... Tur att ingen ser mig. :)

Kunde inte låta bli att ställa mig på vågen i morse, o den visade 95 blankt. Yeay! Men man ska inte ropa hej (eller yeay)... Det är ju en helg emellan. I helgen ska jag till min hemstad och hälsa på lite. Jag har sagt till mina föräldrar att det är smalmat som gäller, får väl se om de håller sig till det. Pappsen har en förkärlek för att ställa fram jordnötter titt som tätt och att dra fram glass, grädde o baileys i samma veva som man hade tänkt gå o lägga sig. Undrar var jag har fått mina viktproblem ifrån... Hmmm.. I vilket fall som helst så har jag inte fått svårt att säga "nej tack", det är skönt! Och det kan nog bli ett par turer med "nej tack" i helgen..! När jag väl är där så tänkte jag passa på att gå ett par av mina gamla rundor. Ååhh... vad jag saknar min hemstads natur ibland. Det är såååå vackert. Lite hemlig är jag, kanske avslöjar jag mer i framtiden :)

Ha en härlig kväll. Nu ska jag softa framför det sista av dagens fångarna på fortet!

4 kommentarer:

Tweety sa...

Skulle inte kunna leva utan en inspelningsbar boxer ;-)Håller tummarna att du kan säga nej tack, i helgen. Grattis till minuset. Peppkram

viktblogg sa...

Hej! nu har jag lagt till din nya blogg i listan! Som vanligt får du gärna tipsa dina besökare, desto mer inspiration som sprids desto bättre! =o) Ha en fortsatt underbar helg!!

THE SALAD SISTERS sa...

åh, vilken bra blogg!! :D
angående zumbaskivan du skrev om. vi ska prova för första gången om någon vecka, men är lite sugna på att köpa sån dvd sen (om vi tycker om det såklart). försvinner inte "zumbakänslan" om man gör det hemma ensam?

tack för en bra blogg igen och massa peppkramar till dig :D

THE SALAD SISTERS sa...

åh tack att du tog dig tid att svara! :D

det ska bli riktigt roligt att testa på zumba. vi har BARA hört bra grejer, det är ingen hypnos inblandad? ;) nejdå, vi hoppas att det är lika kul som det verkar så får vi se om det blir nån skiva. som du sa, det är smidigt i och med att man kan träna precis när man vill då!!
(: