torsdag, september 02, 2010

Myskväll med dottern!

Kom hem lite tidigare från jobbet idag då sambon skulle iväg i kväll. Jag ska bara mysa med dottern i kväll. Det blir ingen träning idag, men det har varit fullt upp i veckan med både power walk, zumbapass och body combat! Härligt! Kanske tittar vi på biggest loser, mammas favvo! ;)

Jag är så glad idag för det har äntligen blivit bestämt med min tjänst på jobbet. Jag har senaste året fått en hörselnedsättning som gör att jag inte kan utföra alla mina arbetsuppgifter längre. Men nu har de justerat mina arbetsuppgifter så de passar mig och det är så skönt!! Känner mig så mkt piggare när öronen fått vila lite (haft väldigt mycket telefon med kunder innan).

försökt att kommentera på lite blogg.se-bloggar men det blir felmeddelande :( Bara så ni vet...) Men jag försöker igen!

kram på er!!

2 kommentarer:

BENITA sa...

Det hade varit jätteroligt om du kom på bloggträff. Jag har en bit att åka. Men jag vill så gärna :D Jag hör av mej om datum.

Krams

Cinderella sa...

Så drygt med en hörselnedsättning. Jag tror ofta att jag har fått en skada men när det testas är hörseln helt OK. En kompis sa att det kanske rör sig om "pensionärshörsel", att störande ljudridåer gör det svårt för en att uppfata tal. Inte vet jag.

Jo, flera har klagat på blogg.se idag, det har ju varit lugnt länge nu, så det är väl dags att börja krångla igen... ;)