söndag, september 05, 2010

Till nästa vecka ska jag...(v.8-9)

Tack för era goa kommentarer. Ett snesteg är inte hela världen i långa loppet. Och i stället för att skriva negativt på dagens gula lapp har jag bestämt mig för att skriva mer positivt! :)


I stället för att deppa över att jag ätit kass en dag (som igår) ska jag tänka framåt i stället. Annars blir det lätt att man "tycka synd om sig själv" och äta ännu mer onyttigt. Japp, så började dagen i dag också...!
Men nu glömmer vi det. I morgon är en ny dag, oavsett vad vågen säger. Ni är så jäkla kloka! :)

Dricka vatten... Ja det suddar jag inte bort från min gula lapp. Det får sitta kvar, för jag behöver fortfarande bli bättre på det. Jag har senaste veckan haft en vattenflaska på skrivbordet men jag behöver allt fylla på den ett par gånger mer än vad jag gör!

Jag är faktiskt nöjd med min träning denna vecka. Jag har rört på mig varje dag utom en, då jag hade en vilodag och myskväll med lillan. Så fortsätter vi nästa vecka!

I morgon blir det alltså vägning igen. Det blir som det blir. Jag har i alla fall gått ner nästan 8 kg sedan juli och det är jag i alla fall stolt över, oavsett vad vågen säger i morgon! :)

Kram på er, och tack än en gång. Ni är bäst!

2 kommentarer:

Landkrabba sa...

Vilka bra tankar/mål inför veckan! Tror att det där med att blicka framåt är viktigt, i alla fall för mig. Annars blir det som du säger, att man ältar det och gräver ner sig och äter ännu mer onyttigt eftersom "skadan redan är skedd"...

Jeanette sa...

Att komma ihåg att dricka vatten är verkligen inte lätt.
Smart gul lapp, bra med positiva saker!