torsdag, september 16, 2010

omstart!!

Nä hörrni. Vilken surpuppa jag har varit då! Usch. Bli inte sån. Trist 32-årig tant. Nä, det går inte för sig.

Så vad har jag gjort för att vända den här trenden? Jag bestämde mig rätt o slätt för i måndags kväll för att köra på soppor den här veckan. Bryta min nedgående spiral. Glömma allt vad kebabrullar, godis och läsk heter och bara köra på soppor. Och nu känner jag mig faktiskt riktigt taggad igen! I helgen ska jag ersätta ett mål med vanlig bra mat och efter helgen kör jag på som "vanligt" igen. Kanske ersätter morgonmålet med soppa. Men tillbaka till mina nygamla BRA vanor ska jag så snart som möjligt! Men vågen är snäll mot mig, idag vägde jag mindre än vad jag gjorde för ett par veckor sedan.

Tack för era snälla kommentarer tjejer. Det verkar vara mycket "error" på blogger idag, jag har haft problem att logga in, så det kan vara därför det inte gick att kommentera mitt sista inlägg.

Hoppas bara att den här texten inte försvinner när jag trycker på "publicera inlägg".... Bäst att kopiera texten först :)

4 kommentarer:

Malin sa...

Heja heja! Det kommer gå bra :)

Pia sa...

Underbart inlägg med massor av energi! =)

Hittade hit via viktbloggar! =

Cinderella sa...

Klart du ska tillbaka till dina bra vanor igen, tillfälliga svackor får man lära sig att ta med jämmod och sedan komma igen! :)

Tweety sa...

Så gjorde jag också, när det inte gick så bra för mig. Då är sopporna guld värda :-) Kämpa på, du klarar det. Peppkram