torsdag, oktober 07, 2010

Spring spring spring!!

Det är så härligt att jogga!! Me like it!!
Sprang en runda i elljusspåret precis vid solnedgång. Helt underbart. Är så glad för att jag äntligen kan springa utan att knän och fötter säger emot. Jag kan springa varje dag. Kanske man inte ska göra. Men det är sååå skööönt!

Jag är lyrisk! Zumba, power walking och body combat i all ära. Men jogging is the grej!

7 kommentarer:

Malin sa...

Tack! Tycker du att det syns något på mig då? Några vänner som har sagt att jag har krympt lite iaf, men det är alltid svårare att se själv :) Fast det märks på kläderna faktiskt, riktigt kul! Jag har ungefär 10 kg kvar som jag vill gå ner, vore himla fint om det gick till jul, men det vågar jag inte riktigt hoppas på, men jag kämpar på och så får det ta den tid det tar :) Men 5 kg till jul ska nog inte vara några problem!

Härligt att du kan springa nu! Jag har ett dumt knä som säger ifrån ibland, men jag har börjat springa lite på löpbandet när jag är på gymmet, jag orkar mer än jag trodde, himla kul faktiskt!

Ser fram emot att läsa lite fler inlägg av dig, du behöver ju inte skriva så mycket, då är det svårt att komma igång tycker jag.. Skriv någon rad ibland bara så får du nog lite mer motivation igen :)

Kram!

Cinderella sa...

Visst är det speciellt att springa, jag vet inte varför men på något vis känns det som en riktig prestation. Nog är 2.5 km på 17 minuter riktigt bra tycker jag, någonstans ska man ju börja.

Malin sa...

Kul att du också ser :)

Så drygt att jag inte kan träna just nu, har så himla ont i handleden sen jag brände mig i måndags.. Är det inte det så är det en förkylning eller en vrickad fot.. Störande att behöva börja om hela tiden.. Men jag fortsätter äta bra iaf.

5 kg kör vi på, it's a deal!

Ha en fin helg du med! Kram

Cinderella sa...

Jag ska öka takten på löpbandet idag och köra längre, det känns nästan...skrämmande!!! Tänk om jag inte fixar det? :o

Det är något speciellt med att springa allt.

Malin sa...

Duktig du är!! Löpning är så roligt :) Och 2,5 km på 17 min är ju en jättebra tid för att vara första gången. Jag sprang på 25 min första gången jag sprang 2,5 km. Nu springer jag på cirka 20 min.

Emma sa...

Ja visst är det skönt när kroppen äntligen orkar bära en och man kan susa fram! Så härligt att springa!

emma sa...

Halkade in på din sida!
Dumpar av en pepp-kram när jag ändå är här!
Kika gärna in hos mig!

kramkram emma